Czyli System Zapewnienia Bezpieczeństwa przy produkcji spożywczej. Ma on charakter prewencyjny i służący zapewnieniu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, poprzez identyfikację występujących zagrożeń (chemicznych, biologicznych i fizycznych) oraz określeniu metod ich uniknięcia.
Z racji podstawy prawnej:
- Zasady systemu HACCP muszą wdrożyć nie tylko duże i średnie, ale i małe przedsiębiorstwa: sklepy, hurtownie, stołówki i wytwórnie… od 1 V 2004 r.
- Wymogiem wstępnym systemu HACCP jest zwalczanie szkodników (powinien być wdrożony skuteczny program zwalczania szkodników).
Zabezpiecz Swoją firmę, podpisz umowę i ciesz się z korzyści:
- przestań myśleć o szkodnikach! My zrobimy to szybko, fachowo i nie dopuścimy żeby wróciły! Trzymamy rękę na pulsie
- brak zanieczyszczeń od strony szkodników = wyższa jakość Twoich wyrobów
- docieraj do nowych klientów – pochwal się, że masz system HACCP, bronisz się przed szkodnikami a dobre firmy z Twojej branży to docenią
- Ty też nie lubisz wyrzucać swojego czasu i pieniędzy do śmieci?! Zabezpieczenie przed szkodnikami ograniczy Twoje straty, zwroty i reklamacje
- Zaplanuj swój budżet. W ramach umowy to my bierzemy na siebie walkę ze szkodnikami w Twojej firmie a Ty nie ponosisz dodatkowych kosztów
- Przy wdrażaniu systemu zabezpieczenia przed szkodnikami oferujemy szeroką gamę karmników deratyzacyjnych, detektorów owadów biegających, lamp owadobójczych, chwytaczy gryzoni dopasowanych do specyfiki obiektu.
Zadzwoń do Pogromców! Umów się na bezpłatną wizytę, odpowiemy na pytania i zaproponujemy rozwiązanie. Bez naszego programu zwalczania szkodników nie ma systemu jakości HACCP!
Oferta HACCP obowiązuje m. in. na terenie Warszawy.
Dzwoń 608 050 324 lub 608 029 274.